Giriş




Ara:

Tag: türksat

Ara: Arama işlemi 0.02 saniye sürmüştür; 55 dakika önce.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Goldmaster 76500 FTA Türksat 4A Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 31.Mayıs.2015 16:43
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 556
    Son Mesaj : 31.Mayıs.2015 16:43
    yazar ELİT  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Samsung (H) Serisi Türksat 4A Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 12.Nisan.2015 19:49
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 592
    Son Mesaj : 12.Nisan.2015 19:49
    yazar ELİT  son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 372
    Son Mesaj : 12.Nisan.2015 11:02
    yazar barıs aydın  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    LG 42LA613S-ZB Türksat 4a Hotbird Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 06.Nisan.2015 19:55
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,088
    Son Mesaj : 06.Nisan.2015 19:55
    yazar ELİT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    LG Led Tv

  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Türksat 4A Uydusu Güncel Frekans Listesi Güncelleme 02.04.2015

    Créé par ELİT, 03.Nisan.2015 20:24
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 549
    Son Mesaj : 07.Haziran.2016 01:02
    par kaptan-8  son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Dreamstar İP TV Kanal Listesi - Türksat 4A (Versiyon 2)

    Créé par PROGRAMCİ, 13.Mart.2015 12:08
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,178
    Son Mesaj : 13.Mart.2015 12:08
    yazar PROGRAMCİ  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Philips 4000 Serisi Kanal Listesi Türksat 4a

    Créé par mersedez35, 12.Mart.2015 22:22
    4000, kanal, listesi, philips, serisi, türksat
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,965
    Son Mesaj : 12.Mart.2015 22:22
    yazar mersedez35  son yazılan Mesajı göster
  7. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    TiviBu Promo Türksat Uydusunda Yayında

    Créé par PROGRAMCİ, 10.Mart.2015 16:17
    promo, tivibu, türksat, uydusunda, yayında
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 827
    Son Mesaj : 10.Mart.2015 17:35
    yazar bilgekaan  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Tivibu

  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Redline T-7700 Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par PROGRAMCİ, 25.Şubat.2015 16:21
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 576
    Son Mesaj : 25.Şubat.2015 16:21
    yazar PROGRAMCİ  son yazılan Mesajı göster
  9. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Redline T-7400 Türksat Kanal Listesi

    Créé par PROGRAMCİ, 25.Şubat.2015 16:16
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 459
    Son Mesaj : 25.Şubat.2015 16:16
    yazar PROGRAMCİ  son yazılan Mesajı göster
  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Baff 3800 - Fta - Cı - 3900 Fta - Cı Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 01.Kasım.2014 19:39
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 661
    Son Mesaj : 16.Ocak.2015 11:13
    yazar ibo85  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Baff

  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Baff 6600-Mİni Full HD (Scart Cihaz) Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 01.Kasım.2014 19:36
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 722
    Son Mesaj : 19.Mart.2015 05:16
    yazar tarzantufi  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Baff HD

  12. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Samsung D serisi türksat ve hotbird kanal listesi

    Créé par mersedez35, 10.Ekim.2014 20:22
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1,667
    Son Mesaj : 31.Ocak.2015 09:34
    yazar mersedez35  son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    X-Dream 5000 FTA Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 07.Ekim.2014 21:28
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 1,071
    Son Mesaj : 27.Haziran.2015 10:25
    yazar enderelk51  son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Vestel LED Tv Sıralı Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 05.Ekim.2014 15:47
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 1,141
    Son Mesaj : 24.Haziran.2015 15:30
    yazar ixirseviyo  son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    LG 47LA640S-ZA Türksat Kanal Listesi

    Créé par mersedez35, 03.Ekim.2014 11:17
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 2,761
    Son Mesaj : 18.Haziran.2015 23:33
    yazar kopili_17  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    LG Led Tv

  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Philips 40PFL4308/K12 Türksat 4A Kanal listesi

    Créé par ELİT, 30.Eylül.2014 01:27
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 16
    • Görüntüleme: 10,778
    Son Mesaj : 21.Nisan.2015 12:11
    yazar hardmax  son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Vestel-Regal-Seg Türksat 4A Tam Sıralı Kanal Listesi 29.09.2014

    Créé par ELİT, 30.Eylül.2014 01:13
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1,095
    Son Mesaj : 08.Mayıs.2015 16:36
    yazar atalantis  son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Benjamin BJ-7500 BJ-7600 BJ-8000 Türksat Sıralı Kanal Listeleri

    Créé par ELİT, 30.Eylül.2014 01:04
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1,567
    Son Mesaj : 13.Şubat.2015 22:01
    yazar oskim  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Benjamin

  19. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    sunny 42 Smart Led Tv Türksat Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 28.Eylül.2014 20:30
    • Cevap: 7
    • Görüntüleme: 1,145
    Son Mesaj : 09.Şubat.2015 12:46
    yazar slayttr  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Sunny Led Tv

  20. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Botech Piko 300 HD Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 28.Eylül.2014 20:02
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 911
    Son Mesaj : 18.Haziran.2015 23:36
    yazar kopili_17  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Botech HD

  21. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Türksat Tanıtım (Şebeke Arama / Network Search) Frekansı Değişti

    Créé par ELİT, 27.Eylül.2014 18:54
    arama, değişti, deisti, frekansi, frekansı, network, search, sebeke, tanitim, tanıtım, turksat, türksat, Şebeke
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 827
    Son Mesaj : 27.Ocak.2016 19:19
    par kaptan-8  son yazılan Mesajı göster
  22. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Goldmaster Vulcan Serisi Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 26.Eylül.2014 20:00
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 638
    Son Mesaj : 22.Haziran.2015 00:34
    yazar hikmet1616  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Goldmaster

  23. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Sony Uydusu İçinde Olan Tvlerin Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 26.Eylül.2014 10:16
    3 Sayfa
    1 2 3
    • Cevap: 26
    • Görüntüleme: 2,875
    Son Mesaj : 18.Mayıs.2015 10:44
    yazar uydukafa  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Sony Led Tv

  24. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    LG 42LV375s Led Tv Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 26.Eylül.2014 09:41
    2 Sayfa
    1 2
    • Cevap: 12
    • Görüntüleme: 2,340
    Son Mesaj : 28.Mayıs.2015 19:42
    yazar kenan_35  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    LG Led Tv

Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617