Giriş




Ara:

Tag: pvr

Ara: Arama işlemi Toplam 0.02 Saniye sürmüştür.

    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 2,102
    Son Mesaj : 26.Haziran.2015 17:06
    yazar halil55  son yazılan Mesajı göster
  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster Micro APOLLO-COSMO-HERO-HİPER HD PVR Güncel Yazılımı

    Créé par PROGRAMCİ, 13.Mart.2015 12:13
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,004
    Son Mesaj : 13.Mart.2015 12:13
    yazar PROGRAMCİ  son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster HD-4600 USB PVR Güncel Yazılımı

    Créé par PROGRAMCİ, 10.Mart.2015 16:20
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,328
    Son Mesaj : 10.Mart.2015 16:20
    yazar PROGRAMCİ  son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster HD-1040-1045 PVR SmartTvBox Emu Yazılımı(v2.11.77 Güncellemesi) 26.12.2014

    Créé par PROGRAMCİ, 03.Ocak.2015 23:33
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 736
    Son Mesaj : 03.Ocak.2015 23:33
    yazar PROGRAMCİ  son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BOTECH BC 9000 CI CA USB PVR HD Guncel Yazılımı-Master Kodları-BİSS Açma Kapama

    Créé par ELİT, 26.Aralık.2014 12:37
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 527
    Son Mesaj : 26.Aralık.2014 12:37
    yazar ELİT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Botech HD

  5. Dreambox 800 HD PVR 13.12.2014 Güncel Key Dosyası

    Créé par ELİT, 13.Aralık.2014 21:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 719
    Son Mesaj : 13.Aralık.2014 21:39
    yazar ELİT  son yazılan Mesajı göster
  6. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Digimaster HD 5000 Plus PVR Yazılımı

    Créé par ELİT, 28.Kasım.2014 17:39
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,112
    Son Mesaj : 28.Kasım.2014 17:39
    yazar ELİT  son yazılan Mesajı göster
  7. Next 9000 Ultra Pvr Emu Açma Kodları

    Créé par ELİT, 28.Ekim.2014 17:16
    9000, acma, emu, kodlari, pvr, ultra
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 508
    Son Mesaj : 28.Ekim.2014 17:16
    yazar ELİT  son yazılan Mesajı göster
  8. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Dreambox DM7025 PVR Güncel Dvb Modules Driver

    Créé par ELİT, 22.Ekim.2014 23:32
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 514
    Son Mesaj : 22.Ekim.2014 23:32
    yazar ELİT  son yazılan Mesajı göster
  9. Sunny AT-14030FTA PVR Hazır kanal listesi

    Créé par kaptan-8, 14.Ekim.2014 20:50
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 569
    Son Mesaj : 14.Ekim.2014 20:50
    yazar kaptan-8  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Sunny

  10. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Sansui SPV-7500 PVR Türksat Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 07.Ekim.2014 21:26
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 996
    Son Mesaj : 30.Aralık.2014 15:14
    yazar ismailyucel  son yazılan Mesajı göster
  11. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Sunny AT-14020 FTA H PVR Türksat 4a Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 06.Ekim.2014 23:10
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 1,404
    Son Mesaj : 23.Kasım.2014 15:32
    yazar hidiremmi  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Sunny

  12. Herz HR-7100 pvr newline backup 04.10.2014

    Créé par mersedez35, 06.Ekim.2014 11:16
    backup, herz, hr7100, newline, pvr
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 1,061
    Son Mesaj : 06.Ekim.2014 11:16
    yazar mersedez35  son yazılan Mesajı göster
  13. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster HD-1045 CI PVR 25.09.2014 Kanal Listesi

    Créé par ELİT, 25.Eylül.2014 21:18
    • Cevap: 9
    • Görüntüleme: 1,209
    Son Mesaj : 17.Kasım.2014 14:27
    yazar sarpasarsarp  son yazılan Mesajı göster
  14. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster HD–1040–1045–1050 PVR İnternet TV İP Girme İşlemi USB Bellek ile

    Créé par ELİT, 14.Eylül.2014 16:42
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 773
    Son Mesaj : 14.Eylül.2014 16:42
    par ELİT  son yazılan Mesajı göster
  15. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster 1060HD-1070HD-1080HD-1090HD PVR CCCAM Yazılımı

    Créé par ELİT, 14.Eylül.2014 16:41
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 814
    Son Mesaj : 26.Haziran.2015 03:18
    par mr.hc  son yazılan Mesajı göster
  16. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster HD-1040-1045 PVR SmartTvBox Emu Yazılımı(v2.11.57) 28 Haziran 2013 Tarihli

    Créé par ELİT, 14.Eylül.2014 16:38
    2013, emu, goldmaster, haziran, pvr, smarttvbox, tarihli, yazilimiv
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 581
    Son Mesaj : 14.Eylül.2014 16:38
    par ELİT  son yazılan Mesajı göster
  17. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster HD-1050 PVR SmartTvBox Emu Yazılımı(v2.11.57 Güncellemesi) 28 Haziran 2013

    Créé par ELİT, 14.Eylül.2014 16:36
    2013, emu, goldmaster, guncellemesi, haziran, hd1050, pvr, smarttvbox, yazilimiv
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 611
    Son Mesaj : 14.Eylül.2014 16:36
    par ELİT  son yazılan Mesajı göster
  18. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster 1060HD-1070HD-1080HD-1090HD PVR CCCAM Yükleme Talimatı

    Créé par ELİT, 14.Eylül.2014 16:33
    1060hd1070hd1080hd1090hd, cccam, goldmaster, pvr, talimati, yukleme
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 635
    Son Mesaj : 14.Eylül.2014 16:33
    par ELİT  son yazılan Mesajı göster
  19. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    GoldMaster HD 1090 PVR Twin Box Emu Yazılımı (v1.10.05 )

    Créé par ELİT, 14.Eylül.2014 16:25
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 791
    Son Mesaj : 08.Ekim.2014 17:20
    par kafela  son yazılan Mesajı göster
  20. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    BOTECH BC 10000 CI CA USB PVR HD Guncel Yazılımı-Servis Kodu-Emu Açma Kapama

    Créé par ELİT, 23.Temmuz.2014 19:42
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 640
    Son Mesaj : 23.Temmuz.2014 19:42
    par ELİT  son yazılan Mesajı göster

    Forum:
    Botech HD

Toplam 21 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 21 arasi kadar sonuc gösteriliyor

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617